• Gradovi

  Vučić: Mnogo pre kraja godine moći ćemo da idemo na povećanje plata i penzija

   

   

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je budžetski suficit u februaru iznosio 18 milijardi dinara umesto predvidjenog deficita, kao i da se „mnogo pre kraja godine“ može ići na povećanje plata i penzija.

  Gostujući na televiziji Pink, Vučić je ocenio da će rezultati beogradskih izbora 4. marta pokazati da gradjani neće da glasaju „za one koji se sklanjaju već za one koji se bore i imaju plan i viziju“.

  „Ljudi glasaju za nas zato što vide da se borimo. Volim ljude koji se bore, možeš da grešiš ali bori se i radi. Morate stalno da se borite i da gledate da rezultati budu još bolji“, kazao je Vučić.

  On je dodao da je promena trenutne demografske situacije jedno od najvažnijih pitanja za budućnost Srbije.

  „Ako ne promenimo demografsku situaciju, za par godina ćemo morati da uvozimo radnu snagu iz drugih država“, kazao je Vučić.

  O izbornoj kradji govore oni koji o njoj razmišljaju

  Vučić je kazao da o kradji izbora u Beogradu govore oni koji o njoj razmišljaju.

  Komentarišući optužbe pojedinih opozicionih stranaka da vlast planira izbornu kradju 4. marta, Vučić je kazao da će opozicija na svakom biračkom mestu u Beogradu imati tri puta više kontrolora od Srpske napredne stranke.

  Govoreći o nekretninama u vlasništvu porodice Vučić, predsednik Srbije je kazao da ima samo jednu nekretninu a da njegovi roditelji imaju stan i kuću u Jajincima.

  „Oni su kupili plac u Jajincima 1991. godine za mali, mizeran novac. Moja majka je prodala kuću i zemlju u Bečeju. Hoće da napadnu mog brata koji je kupio stan na kredit koji oplaćuje već 15 godina i to u švajcarskim francima“, rekao je Vučić na televiziji Pink.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com