• Hronika

  Због производње и продаје опојних дрога у Нишу ухапшенин Б.Н. (21) из Бора

  Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу ухапсили су  Б. Н.  (21) из Бора, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

  Полиција је у џепу од јакне Б.Н. пронашла кесицу у којој је било 8,5 грама амфетамина, спакованих у осам пакета.

  Такође, у стану осумњиченог пронађено је деветнаест пакета амфетамина укупне тежине 20,90 грама, скривених у фрижидеру,  три пакетића марихуане спакованих у теглици у кухињском ормарићу, као и  вагица са траговима дроге.

  По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, Б.Н. је одређено задржавање до 48 часова и он ће уз кривичну пријаву бити приведен тужиоцу.

  Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу запленили су више од пола килограма марихуане и ухапсили И. М.  (43), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

  Полиција је око 585 грама марихуане, спаковане у четири кесе, пронашла у породичној кући осумњиченог у околини Ниша, као и вагицу за прецизно мерење са траговима дроге и два мобилна телефона.

  По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, осумњиченом  је одређено задржавање до 48 часова и он ће уз кривичну пријаву бити приведен тужиоцу.

  Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу ухапсили су  и Н. Л. (40) из околине овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

  Полиција је у породичном стану осумњиченог пронашла кесу са око 94 грама марихуане.

  По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, Н. Л. је одређено задржавање до 48 часова и он ће уз кривичну пријаву бити приведен тужиоцу.

   

   

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com