• Nacionalne Novosti

  Здравко Чолић у понедељак пева на Златибору

  zlatibor jun 2009 111Концерт Здравка Чолића биће одржан за Краљевом тргу на Златибору 1. маја у 20 часова.

  Представници ТО “Златибор“ за првомајске празнике најављују више од 12 000 гостију, док се 1. маја очекује да ће Златибор посетити око 30 000 људи.

  Сумирајући утиске са протеклих васкршњих празника, директор Туристичке организације Златибор, Владимир Живановић, каже да је Златибор у то време, упркос веома лошем времену, био пун гостију и да је попуњеност капацитета била преко 80%, са више од 10.000 гостију.

  За првомајске празнике очекује се још већи број туриста, а ко дође на ову планину, имаће прилику да ужива у првомајском концерту Здравка Чолића.

  „Општина Чајетина је са Туристичком организацијом Златибор и осталим јавним предузећима припремила спектакуларан концерт Здравка Чолића. Концерт ће бити одржан на летњој позорници  на Краљевом тргу, и то 1. маја, са почетком у 20 часова.zlatibor jun

  Ми смо се организацијом једног оваквог концерта  заиста потрудили да употпунимо  понуду Златибора за време првомајских празника, да дамо заправо више разлога људима који су се одлучили да дођу на Златибор, али и онима неодлучним, да направе прави избор и дођу на Златибор“, каже Владимир Живановић, директор Туристичке организације Златибор.

  Живановић каже да је општина Чајтеина са својим јавним предузећима све локалите довела на један задовољавајући ниво, да је Златибор потпуно уређен и спремно дочекује госте за првомајске празнике.

  За многобројне посетиоце отворени су и нови локалитети, попут Шарганске осмице, за чије посете ће два пута дневно бити организован превоз и то у 10,30 и 13,30 часова. Радиће и ски центар Торник, који ће за посетиоце бити отворен од 29. априла до 2. маја, у периоду од 10 до 18 часова, где ће на раполагању бити панорамска жичара и боб на шинама.

  Поред тога, многобројним туристима биће на располагању Стопића пећина, гостиљски водопад и старо село Сирогојно. За традиционални првомајски уранак, поред Водица, уређени су и неки нови локалитети, попут чесме на Оку и Градине.

  Хотелијери су већ изашли са понудама за четвородневне и петодневне аранжмане, који ће крећу од 120 еура до 30.000 динара по особи.

  Извор: Златибор прес

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com