• Južna Srbija

  Prokleti pas u Nisu

  Niš, 17.10.2017 – Specijalna projekcija filma „Prokleti pas” sa posetom ekipe filma, održaće se u petak 20. oktobra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku.

  Neki od glavnih aktera ove neobične akcione komedije, među kojima su Nina Seničar, Maja Lukić, Jelena Galović i reditelj filma Dragan Pešikan, pozdraviće bioskopsku publiku te večeri.

  Obično mi biramo psa, a nekada i pas izabere nas. Izborom jednog psa Aleksandra, Jovana i Marija dolaze u sukob sa kriminalnom bandom koju predvodi Sergej, neumoljivi narko diler.

  Aleksandrina američka lična karta i FBI propusnica njenog verenika dovode kriminalce u zabunu da je reč o međunarodnoj akciji, a kako su i potkupljeni policajci na strani bande, ove tri devojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke.

  Pored glavnih glumaca, u filmu se pojavljuju i Igor Pervić, Ivan Jevtović, Miloš Vlalukin i Milica Zarić, dok su se u specijalnim ulogama našli Aleksandar Šapić, Veselin Jevrosimović i Đorđe David.

  Karte za specijalnu projekciju filma „Prokleti pas” u bioskopu Cineplexx Niš ovog petka su u prodaji na blagajni bioskopa.

  Film „Prokleti pas“ će se naći na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx od 19. oktobra u distribuciji Art Vista distributerske kuće.

  LJ.P.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com