Ekonomija

Predstavljanje Uredbe i Javnog poziva za dodelu sredstava podsticaja za privlačenje direktnih investicija.

 

 

Razvojna agencija Srbije i Regionalna razvojna agencija Jug, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga organizuju predstavljanje Uredbe i Javnog poziva za dodelu sredstava podsticaja za privlačenje direktnih investicija.

Razvojna agencija Srbije je 12. juna 2018 godine, na osnovu Uredbe, raspisala Javni poziv za dodelu sredstava podsticaja za privlačenje direktnih investicija.

Kako je Javni poziv još uvek aktivan i još uvek ima sredstava u budžetu za ovu namenu, i s obzirom da su prema Zakonu o ulaganjima domaći i strani investitori izjednačeni, a sve u cilju što većeg privlačenja subvencija i bespovratnih sredstava u region, RRA poziva na predstavljanje Uredbe i Javnog poziva za dodelu sredstava podsticaja za privlačenje direktnih investicija.

Prezentacija će biti održana u utorak 11. septembra 2018 godine, sa početkom u 14 časova, u velikoj sali Regionalne privredne komore Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga, ul. Dobrička 2, a prezentovaće gospođa Milena Radović Savetnik za strateška ulaganja u Razvojnoj agenciji Srbije.

Do tada, više informacija možete pronaći na sledećem linku, kao i u dokumentu KORAK PO KORAK DO PODSTICAJA, koji se nalazi u prilogu mejla.

http://ras.gov.rs/aktuelno/javni-poziv-za-dodelu-sredstava-podsticaja-za-privlacenje-direktnih-investicija

 

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh