Saobraćaj

Киша отежава саобраћај

Могући су и одрони, а у планинским пределима метеоролози најављују суснежицу и снег, па је у јутарњим и вечерњим сатима могућа појава слабе поледице.

Према информацијама Управе граничне полиције на граничним прелазима нема дужих задржавања путничких возила. Теретна возила на улазу у Србију на Хоргошу на граници с Мађарском чекају око сат времена, а на Келебији четири сата. На граници с Хрватском на прелазу Батровци теретна возила чекају око пет сати.

АМСС саопштава да је од 8.00 сати обустављен саобраћај на државном путу Љубовија – Мали Зворник у месту Велика Река, због изливања воде на путу.

Sаобраћај ће бити обустављен до повлачења воде са пута. Алтернативни правац за путнички и теретни саобраћај је државни пут Љубовија – Пецка – Осечина и државни пут деоница Осечина – Лозница.

Државни пут Чачак – Зеоке – Гуча и даље је затворен за саобраћај због одрона веће количине земље, а алтернативни правац је Чачак – Граб – Рогача – Гуча. Због улегнућа коловоза затворен је пут Брзеће – Куршумлија близу места Блажево.

На делу државног пута II-А реда број 120, деоница кроз Лаћарак, због радова на периодичном одржавању биће измењен режим саобраћаја, с наизменичним пропуштањем возила.

Због радова на реконструкцији путног прелаза на прузи Београд – Шид – државна граница, биће потпуно обустављен саобраћај на државном путу Шид – Адашевци.

На путу Београд – Обреновац, деоница Умка – Дубоко, саобраћај ће се до 26. марта због радова обављати једном коловозном траком, наизменичним пропуштањем возила.

До 27. марта од 22.00 до 5.00, на Панчевачком мосту, због радова на уређењу моста и прилазних конструкција биће повремено затваране леве или десне саобраћајне траке у оба смера.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh