Novosti online

Naslovna strana za sredu, 28. februar 2018. godine

Dnevni listovi za sredu, 28. februar, na naslovnim stranama najviše pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu, ali i o beogradskim izborima i drugim ekonomskim i regionalnim temama.

ALO – „Angela: veoma cenim Vučićev rad!“, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Berlinu i sastanku s kancelarkom Angelom Merkel. „Derivati DS su kao repovi guštera“, kaže lider Stranke za pravdu i pomirenje Muamer Zukorlić.

BLIC – List se bavi izborima u Republici Srpskoj, a pod naslovom (Milorad) „Dodik kandiduje Mladićevog sina za predsednika RS“ piše da je Darko Mladić, sin haškog osudjenika Ratka Mladića, mogući kandidat Dodikove stranke za predsednika RS. „Spremni smo na kompromis, nećemo ostaviti deci sukob“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle sastanka s kancelarkom Nemačke Angelom Merkel.

VEČERNJE NOVOSTI – „Merkelova dolazi u Šumarice: Kosovo mora da se reši“, list piše o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. „Ambasadori će se sjatiti oko listića“, list piše da su SAD, Francuska i Italija dobile status posmatrača na izborima u Beogradu.

DANAS – „Spaskovski dezinformiše, minus u RTB 3,3 milijarde“, list piše da Rudarsko-topioničarski basen Bor ne posluje pozitivno, kako to uprava prikazuje. Pod naslovom „Merkel: Neću da delim savete Srbiji o Kosovu“, list piše o sastanku predsednika Srbije i nemačke kancelarke. „Prevara mladih roditelja pred izbore“, list piše o vraćanju poreza na bebi opremu i navodi da se zahtev za povraćaj novca mora podneti posle jula, a da 1. jula taj zakon (o povraćaju PDV-a) prestaje da važi.

INFORMER – (Dragan) „Djilas hoće da na ulici uzme valst“, kaže predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj. „Puna tri sata sam gledao smrti u oči“, kaže vozač šlepera Miodrag Savić koji je visio u kabini kamiona iznad reke Morave.

KURIR – „Angela će nam pomoći da rešimo pitanje Kosova“, o poseti predsednika Srbije Berlinu i sastanku sa Angelom Merkel. „Zbogom, neću više da budem glumac“, odlučio Lazar Ristovski.

POLITIKA – „Vučić: Za region važan angažman Merkelove“, o poseti predsednika Srbije Berlinu i njegovom razgovoru s nemačkom kancelarkom. O inicijativi članica Nacionalnog konventa o EU i nevladinih organizacija: „Poziv Ministarstvu pravde da povuče amandmane na Ustav“. List piše i da srpsko pravosudje nema jedinstven stav o tome da li banke imaju pravo da naplate obradu kredita: „Sudovi oprečno o bankama“.

SRPSKI TELEGRAF – „Merkelova: Neću Srbiju ucenjivati Kosovom“, o ishodu sastanka nemačke kancelarke i predsednika Srbije. „Antić: Vodiću Beograd sa SNS“, kaže kandidat za gradonačelnika Beograda Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh