Novosti online

Naslovna strana za nedelju, 11. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 11. avgust, pišu o učestalim saobraćajnim nesrećima na putevima u Srbiji, o četvorostrukom ubistvu u selu Jabukovac i o aferi „Reket“ u Makedoniji.

ALO „Ubica overio žrtve metkom u glavu“, o višestrukom ubistvu u selu Jabukovac. „Albanci spremaju haos u Kopenhagenu“, list piše da su bezbednosne strukture navodno otkrile plan napravljen u Prištini da Albanci u Danskoj izazovu nerede na utakmici izmedju Kopenhagena i Crvene zvezde.

BLIC Donosi na naslovnoj strani intervju sa dramaturškinjom Biljanom Srbljanović pod naslovom „Sram bilo svakog ko misli da je Milošević bio bolji“.

VEČERNJE NOVOSTI „Ubio, pa ih sve četvoro ‘overio’ “ o višestrukom ubistvu u selu Jabukovac. „Strože kazne sprečavaju tragedije“ na putevima, piše list.

KURIR „Porodica likvidirana zbog ćupa sa zlatom?“, o mogućem motivu višestrukog ubistva u selu Jabukovac. „Zaev mi je odavao tajne“, o aferi „Reket“ koja potresa Severnu Makedoniju.

POLITIKA „Alkohol, vrućina i brzina kao okidači“, o tome zašto je avgust „koban mesec“ po saobraćajnim nesrećama. „Muzički genijalci koji ne znaju note“, o 59. Saboru trubača u Guči.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh