• Novosti online

  AMSS: Moguće gužve pred nastupajuće praznike

   

   

  Saobraćaj je umerenog intenziteta i na autoputevima i frekventnijim putnim pravcima odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

  Početak školskog raspusta, a za mnoge poslednji radni dan pred nastupajuće praznike, doneće pojačan saobraćaj.

  Osetno veći broj vozila očekuje se na autoputevima, ali i na pojedinačnim graničnim prelazima sa Hrvatskom, Madjarskom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom.

  Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

  Do 30. aprila predvidjeni su radovi na popravci kolovoza na deonici Knjaževac Svrljig, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

  Saobraćaj se odvija usporeno, naizmeničnim propuštanjem vozila i zbog radova na popravci kolovoza na deonici Bela Palanka Čiflik.

  Zbog radova na rehabilitaciji Ložioničkog mosta u Užicu, saobraćaj je obustavljen na deonici Užice Zlatibor do 15. juna.

  Zbog radova na mostu preko reke Krivaje na desnoj strani autoputa E-75, posle petlje Feketić, u smeru Subotica Novi Sad do 17. aprila biće zatvorena preticajna i deo vozne saobraćajne trake.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com