Hronika

Bacila se s prozora zbog nesrećne ljubavi?

samoubistvo.jpgFoto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Ovo je policiji posvedočila i njena drugarica koja je stajala nedaleko od nje kada se bacila. Kao razlog među njenim vršnjacima juče se mogla čuti priča o porodičnim nesuglasicama, ali i problemima sa dečkom.

Kako „Alo!“ saznaje u Urgentnom centru, stanje povređene devojčice je nepromenjeno nakon operacije. Radi se o teškim povredama unutrašnjih organa.

„Pre nego što će pokušati da se ubije, D. M. je plakala u školi. Odbijala da priča sa drugaricama. Samo je jednoj devojčici rekla da više ne može da se nosi sa porodičnim problemima, ali i lošim odnosima sa dečkom o kome je često pisala na društvenim mrežama“, pričaju vršnjaci.

Međutim, niko od njenih prijatelja nije mogao ni da pomisli da će pokušati samoubistvo. Prema njihovim rečima, poslednjih dana bila je često neraspoložena i tužna.

„Ne mogu više“, kratko je rekla D. M, koja je u utorak po podne sedela na prozoru, a potom se bacila sa njega, tvrde njeni drugovi.


Direktorka Trgovačke škole Zoranka Rebić nije imala informacije o tome šta je uzrok devojčicinog pada.

„Dobili smo informaciju da je devojčica zadobila povredu glave i druge teške povrede i da je dobro podnela operaciju. Ostaje nam samo da se uzdamo u boga da će joj njena mladost, njene godine, snaga i zdravlje pomoći da dobije ovu borbu. Porodica je očajna, otac joj je, između ostalog, i bolestan. Posetio nas je njen brat, koji se zajedno sa roditeljima nada najboljem. Samo da se više nikada ni u jednoj školi ne ponovi ovako nešto“, kaže za „Alo!“ vidno potresena direktorka Rebić, koja je sa teškim prisećanjem opisala šta se sve odigralo nakon pada učenice.

„Devojčica je pala sa prozora na trećem spratu iz svoje učionice. Nakon nemilog događaja grupa učenika iz odeljenja istrčala je napolje sa veroučiteljem koji je tada bio dežuran na tom spratu. Odmah su obavešteni roditelji, kao i Hitna pomoć i policija, koja je ubrzo došla na lice mesta. Đaci su u prisustvu predmetnih nastavnika i dva psihologa davali izjave policiji. Deca su bila u šoku i nismo smeli da ih u takvom stanju puštamo da sami odlaze kući, već smo pozvali roditelje da dođu po njih“, objašnjava direktorka i dodaje je obavljena priprema nastavnika u pravcu kako da umire učenike koji su prisustvovali ovom nemilom događaju.

Prema njenim rečima, devojčica je taj dan bila kod pedagoga na sopstvenu inicijativu, ali to nema nikakve veze sa ovim što se desilo, kako spekulišu mediji.

„Reč je o odličnoj učenici sa svim peticama i samo tri trojke. Ona je rame za plakanje svima u odeljenju i kada neko ima problem, ona je tu da mu pomogne da ga prevaziđe. Nije bilo nikakvih promena u njenom ponašanju koje bi rekle da može sebi da naudi“, tvrdi direktorka škole Zoranka Rebić.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh