Hronika

Beograd: Goreo automobil, povređeni na VMA

gori autoFoto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Jutros u 6 sati i 45 minuta u Repiškoj ulici 50 goreo je automobil, a prema zasada nezvaničnim podacima jedan povređeni je zbrinut sa opekotinama na VMA, rekla je Tanjugu dr Nada Macura.

U saobraćajnon nesreći, sinoć oko 20 časova ispred Bulevara kralja Aleksandra 145, povređene su dve muške osobe i prevezene na VMA gde su predate neurohirurgu, što ukazuje da se radi o povredama glave.

U saobraćajnoj nesreći u 23 sata i 14 minuta kod Kumanovske 2 u Zemunu povređena je jedna muška osoba i prevezena na VMA gde je takođe predata neurohirugu, a reč je o lakšoj povredi glave.

Oko ponoći u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici Tošinog bunara i Studentske ulice, povređeno je više osoba, a Hitna pomoć je intervenisala sa dve ekipe.

Najpre je ženska osoba prevezena do Kliničko-bolničkog centra Bezanijska kosa, predata hirurgu, a potom je druga ekipa u 22 minuta iza ponoći prevezla dve lakše povrede na VMA, koja je noćas bila dežurna.

Pomoć su tokom noći tražili hronični bolesnici, građani sa hipertenzijom i srčani bolesnici sa bolom u grudima.

Hitna pomoć je juče tokom dana intervenisala 155 puta od kojih, 55 na javnom mestu a dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća u kojima nije bilo teže povređenih.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh