Hronika

Beograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTO

Beograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTOBeograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTOBeograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTOBeograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTOBeograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTOBeograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTOBeograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTOBeograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTO

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je izjavila za MONDO da je Hitna pomoć primila poziv u 12.44 i da je samo mogla da konstatuje smrt muške osobe.

Prema prvim informacijama, tu ulicu, u blizini Sportskog centra Tašmajdan i Pete beogradske gimnazije, potresla je jaka detonacija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su na licu mesta i utvrđuju sve činjenice i okolnosti ovog događaja.

eksplozijaFoto: MONDO, Dragana Todorović

Ulica Ilije Garašanina do daljeg je zatvorena za saobraćaj, ne dozvoljavaju čak ni stanarima okolnih zgrada da prođu i odu do stanova. Velika je gužva u saobraćaju u Takovskoj i Svetogorskoj ulici.

Reporter Monda javlja da je ispred poslastičarnice oko 100 ljudi, koji sa nevericom posmatraju šta se dešava.

Kako su za MONDO izjavili ljudi koji žive u komšiluku i prodavci u okolnim radnjama – ništa neobično nije prethodilo eksploziji – nisu se čuli glasovi, svađa, ili vika, samo je odjednom odjeknula eksplozija.

Telo je i dalje unutra, i ima puno policije.

Izvor: MONDO

„Večernje novosti“ pišu da je reč o muškarcu starosti između 50 i 60 godina. On je, kako navodi list, ušao u pekaru „Petković“ i rekao svima da odmah izađu napolje pre nego što aktivira eksploziv!

Prisutni su potom napustili objekat, a muškarac je stavio bombu ispred sebe i legao na nju, javlja televizija Pink.

Inače, vlasnik poslastičarnice „Petković“ je bivši ministar kulture Bratislav Petković.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh