• Novosti online

  Borko Stefanović: Djilas je most ka Beogradjanima

  Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je da je ta vanparlamentarna stranka podržala kandidaturu Dragana Djilasa za gradonačelnika Beograda jer i Levica Srbije i Djilas žele državu jednakosti i socijalne pravde.

  „Djilas je most ka Beogradjanima. I Djilas i Levica Srbije žele državu jednakosti i socijalne pravde a ne novih SNS bogataša i kriminalaca“, rekao je Stefanović u intervjuu za portal Komentar-pres (www.komentarpress.net).

  Stefanović je rekao da Djilas želi socijalnu politiku koja je već sprovodjena u Beogradu, plus besplatna obdaništa i zabranu prodaje Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB).

  On je naveo da je Djilas izgradio tri mosta i hiljadu kilometara asfalta, preko 40 obdaništa i stotine drugih stvari.

  „Mi želimo da Beograd i Srbiju vratimo narodu i stvorimo pravdu i posao za sve“, rekao je Stefanović.

  Upitan u kom pravcu bi se kretali pregovori s Prištinom da je Boris Tadić ostao na vlasti, Stefanović je rekao da bi u tom slučaju propali tehnički pregovori, jer ih nije htela ni tadašnja opozicija, ni Zapad, ni Albanci, ni javnost.

  „Došli su ovi novi iz režima da prihvate sve. Zato su pregovori i dignuti na viši nivo da se ispuni šta je obećano. Mi nismo hteli, a oni su smeli. I prolazi im bez problema. A sve su slagali. Bez posledica“, rekao je Stefanović.

  Na pitanje koji bi bili njegovi ključni potezi da je na čelu Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Stefanović je rekao da to telo mora da vodi neko sa Kosova, kao i da Kancelariju za Kosovo i Metohiju sada ne vodi Marko Djurić već „Zvonko Veselinović i neki njegov čovek iz Mitrovice koji čujem voli bacanja kamena s ramena na političke i finansijske protivnike“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com