• Novosti online

  Direktor Turističke organizacije u Lebanu cipelom gadjao predsednika Opštine, svog rodjaka

  Direktor Turističke organizacije u Lebanu Bojan Jović, kadar Srpske napredne stranke (SNS), jutros je na sednici Skupštine Opštine cipelom gadjao predsednika te opštine Ivana Bogdanovića koji mu je rodjak.

  Kako su agenciji Beta javili odbornici koji su prisustvovali sednici, to se dogodilo dok je Jović za skupštinskom govornicom izveštavao o radu opštinske Turističke organizacije.

  Njen direktor Jović je kazao u govoru da ta organizacija 2020. godini nije imala pomoć i podršku Opštine i da je više puta pitao predsednika Opštine Bogdanovića da li je zadovoljan radom Turističke organizacije i njegovim radom, ali da na to nije dobio odgovor, već „pretnje“.

  Pošto Bogdanović koji je sedeo u prvom redu, nije ni ovog puta reagovao na Jovićevu diskusiju, on je izuo cipelu i s govornice gadjao predsednika Opštine.

  „Bili smo svi u šoku. Nastao je muk, ali Bogdanović ni tada nije reagovao. Ipak, izveštaj Turističke organizacije usvojen je većinom od 17 glasova odbornika SNS-a“, kazao je očevidac.

  Bojan Jović je brat Gorana Jovića, šefa odborničke grupe i poverenika SNS u Lebanu, dok je Ivan Bogdanović oženjen ćerkom Gorana Jovića.

  Bojan Jović je, kako se čulo na snimku opozicione GG „Incijativa za Lebane“ koja ima odbornike u Skupštini, optužio svog brata i zeta za „nerad, propadanje opštine, lošu privrednu situaciju, krah turizma i selektovanu potrošnju budžeta“, a aludirao i na „mogućnost koruptivnih radnji u vezi s Ivanom Bogdanovićem“.

  Foto: Pixabay

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com