• Novosti online

  Djurišić: Komentari da smo Vučićeva opozicija su izraz nemoći i besa

  Jedan od lidera organizacije „Srbija 21“ Marko Đurišić ocenio je da je neophodno suprotstaviti se režimu Aleksandra Vučića aktivnom politikom i da su se članovi te koalicije uželeli prave politike i borbe.

  „U jednom trenutku je postalo jasno da (lider Socijaldemokratske stranke) Boris Tadić i ja različito vidimo ovaj politički trenutak. Ja kao trenutak u kome je neophodno iskoračiti i suprotstaviti se režimu Aleksandra Vučića aktivnom politikom i na izborima, a on odustajanjem od borbe“, rekao je Đurišić za list Blic.

  Đurišić je naveo da će u naredna dva meseca ta koalicija imati snažnu kampanju, okupljanja, širenja i stvaranja alternative.

  Govoreći o navodima da su oni „Vučićeva opozicija“, Đurišić je kazao da „ne razume takve komentare“ i ocenio je to kao „izraz nemoći, besa, agresije onih koji nisu spremni da imaju konkurenciju“.

  Prema njegovim rečima, iza takvih komentara stoji želja da se nešto novo i drugačije diskredituje na samom početku i dodao je da ta organizacija „ima svoj plan i njega će ga se i dalje držati“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com