• Istočna Srbija

  DVADESETI SAJAM LOVA I RIBOLOVA „NIŠ 2018“

   

  Ovogodišnji  JUBILARNI  sajam lova i ribolova NIŠ 2018 održaće se u NIŠU u Hali Čair od 25 do 29.aprila.

  Na sajmu će učešće uzeti 50-tak izlagača iz cele SRBIJE.

  Biće tu UVOZNICI, DISTRIBUTERI,PRODAVCI I SVE VIŠE PROIZVOĐAČA OPREME ZA LOV,RIBOLOV I BORAVAK U PRIRODI.

  Na sajmu će biti prikazani svi noviteti  pred nastupajuću sezonu,dakle sve ono što zaljubljenici u lov,ribolov i uopšte boravak u prirodi mogu da vide i kupe,a izlagači najavljuju i specijalne sajamske popuste.

  Stalna i tradicionalna prateća manifestacija SAJMA je izložba dečijih radova na temu LOV, RIBOLOV I BORAVAK U PRIRODI  koju organizator SAJMA  Sportski Centar Čair zajedno sa ribolovačkim udruženjem Nišava organizuje kako bi decu od malih nogu zainteresovali za ove hobije.

  Najuspešniji dečiji radovi se nagrađuju prigodnim nagradama, a ova akcija uvek nailazi na veliki odziv među učenicima ne samo niških Osnovnih škola već i škola iz okoline.

  Ove godine po prvi put je učesnik SAJMA i  SRPSKO RUSKI HUMANITARNI CENTAR koji je mnogo pomogao građanima poplavljenih područja  pretprošle godine. Ono što je posebno interesantno, ove godine će se posetiocima Niškog sajma predstaviti i gotovo sva lovačka udruženja  Jugoistočne SRBIJE.

  Sajam lova i ribolova NIŠ ,svake godine posećuje veliki broj posetilaca, ne samo iz Niša i okolnih mesta, već ii iz BUGARSKE,  Makedonije,  sa Kosova pa i ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da obavezno posete NIŠKI sajam.

  Cene ulaznica su nepromenjene već nekoliko godina i vrlo popularne;

  INDIVIDUALNA ULAZNICA 150,oo din;   Grupne (za 10 i više osoba) 100,oo din, a zadnjeg dana SAJMA u nedelju, ulaz za posetioce je BESPLATAN.

  Otvaranje Sajma je u sredu 25,aprila u 13 sati a radno vrema za posetioce je : u sredu od 12 do 19,30. A narednih dana od 10 do 19,30.

  U nedelju Sajam radi do 17,oo.

  Organizator Sajma je USTANOVA  SPORTSKI  CENTAR ČAIR NIŠ.

  Pozivamo sve zainteresovane da posete 20. jubilarni sajam lova i ribolova NIŠ 2018

  Informacije o Sajmu mogu se dobiti na tel 063 404170 ili na facebook stranici: 20.sajam lova i ribolova ili na www.sccair.rs.

  BISTRO I DOBAR POGLED!

  N.P.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com