• Novosti online

  Humanitarni turnir Diplomate za decu održan u Beogradu

  Drugi humanitarni turnir u fudbalu „Diplomate za decu“ (Diplomats 4 Children) u kojem učestvuju predstavnici ambasada u Srbiji, kao i državnih institucija Srbije održan je danas u Beogradu, a sva prikupljena sredstva biće donirana Odeljenju za hematologiju i onkologiju Univerzitetske dečje klinike u Beogradu.

  Organizatori turnira su ambasade Poljske i Slovačke u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Srbije, a na turniru su učestvovali i predstavnici ambasada Češke, Finske, Francuske, Grčke, Italije, EU delegacije u Srbiji, Misije OEBS-a i drugi.

  Otpravnik poslova Poljske u Srbiji Andžej Kindjuk naveo je da će u turniru učestvovati 17 timova, te da se nada da će ideja tog projekta trajno zaživeti i postati tardicionalno mesto za okupljanje diplomata.

  Direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj Siniša Dučić naveo je da akcije kao što je današnji turnir pokazuje da svi imaju isti cilj, a to je lečenje najmladjih pacijenata.

  Prisutnima su se na otvaranju dogadjaja obratili i otpravnik poslova Slovačke u Srbiji Igor Vencel i pomoćnik ministra sporta Darko Udovičić.

  Turnir se održao na sportskim terenima Zavoda za sport i medicinu sporta Srbije u Beogradu.
  Ceo VIDEO materijal možete da pronađete OVDE

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com