• Gradovi

  „Igrajmo u istom timu“

  Beograd/Zaječar, 21. mart 2018. – Kompanija HEINEKEN Srbija pokrenula je jednogodišnji plaćeni program – Trainee program „Igrajmo u istom timu“, namenjen talentovanim i ambicioznim mladim ljudima.

  Pozivaju da se prijave studenti završnih godina, apsolventi i/ili studenti koji su u poslednje tri godine završili Tehnički, Mašinski, Poljoprivredni ili Tehnološki fakultet.

  Trainee program, koji će se realizovati u pivari u Zaječaru, pružiće priliku mladima da se dodatno edukuju, steknu veštine i prođu obuku u lancu nabavke u kompaniji HEINEKEN Srbija.

  Konkurs je raspisan za tri pozicije: Trainee u inžinjeringu, Trainee u kontroli kvaliteta i Trainee u primarnoj proizvodnji piva.

  Prioritet imaju kandidati koji dobro govore engleski jezik i spremni su da postanu deo ambicioznog i dinamičnog tima kompanije HEINEKEN Srbija.

  Tokom godinu dana, kandidatima HEINEKEN Srbija Trainee Programa biće omogućen individualni rad sa mentorom, koji će intenzivno pratiti njihov progres i davati im smernice za dalji razvoj.

  Svi zainteresovani kandidati treba da pošalju svoju biografiju uz propratno pismo na posao.srbija@heineken.com, najkasnije do 15. aprila 2018. godine.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com