Hronika

Istina posle 12 godina: „Ubili mi sina u Beogradu“

Petar ŠutovićFoto: screenshot/Facebook

Prema zvaničnoj verziji, mladić se predozirao, ali prošle nedelje londonski islednici su to opovrgli, prenose „Novosti“.

Petar je studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu i u januaru 2004. jedne večeri cimer ga je pronašao mrtvog.

Dva dana kasnije njegovo telo u krvavoj odeći isporučeno je majci, uglednoj advokatici u Londonu, a zvanično objašnjenje je bilo da se mladić predozirao heroinom.

Tada počinje borba ove žene, koja je tvrdila da njen sin nije bio zavisnik, a sumnju joj je dodatno probudio niz nedoslenosti.

„Mesto zločina je bilo iscenirano. Urađena je naknadno druga obdukcija, kojom je potvrđeno da Petru nedostaju srce i pankreas. Na licu i telu bile su vidljive mnogobrojne povrede“, izjavila je Šutović britanskim medijima u godinama dok je tražila istinu o Petru, s pretpostavkom da je njen sin ubijen zbog trgovine organima.

Sa privatnik detektivima došla je u Srbiju da prikupi dokaze.

Smogla je snage i zajedno s njima fotografila je stan u kome je pronađen Petar, beležeči krvave tragove koji su svedočili o nemilosrdnoj borbi. Uz sve informacije koje je prikupila, tek joj je prošle nedelje zvanično potvrđeno u Londonu da je Petar ubijen.

„Ovo je gorko-slatka pobeda. Niko ne može da zamisli kako je majci koja istražuje smrt svog sina. Zaslužujemo da otkrijemo istinu o Petrovoj smrti“, rekla je Suzan Šutović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh