• Novosti online

  Jeremić: Čitao sam knjige, hteo sam da ukažem na naopake vrednosti SNS

  Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je stanje u Srbiji ocenio kao „prokletu avliju“, jer je time hteo da ukaže na „naopake vrednosti“ koje u Srbiji protežira vlast Srpske napredne stranke.

  Jeremić je u nedelju izjavio da je Srbija u „dubokom snu, s ponekim pulsom otpora“ vlasti koju je opisao kao „totalitarni režim zla“, dok je stanje u zemlji uporedio s Andrićevom „Prokletom avlijom“.

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 21. oktobra u Kraljevu da nije siguran da je Jeremić čitao Andrićevu „Prokletu avliju“, jer da jeste, kako je naveo, „setio bi se vremena sopstvene vlasti“ u kojem je Srbija „dovedena do ivice bankrota“.

  U saopštenju Narodne stranke, Jeremić je danas kazao da je pročitao navedenu knjigu.

  „Dok se Aleksandar Vučić bavio demoliranjem trafika i drugim vidovima huliganstva na koje je i danas ponosan, ja sam čitao knjige,“ rekao je Jeremić.

  On je podsetio da se ignoriše i njegovo upozorenje da Vučić ne odustaje od politike razgraničenja, kako je proglasio, i da je posao lobiranja visokih svetskih zvaničnika da podrže to rešenje poverio Toniju Bleru.

  „Na Vučićevu žalost, Velika Britanija je zemlja u kojoj se kroz poreske prijave vidi dosta toga, tako da verujem da će se uskoro saznati koliko je novca Bler zaradio u Srbiji i od Srbije“, zaključio je Jeremić.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com