• Gradovi

  Jovanović: Narodna stranka oslonac za sve nezadovoljne u Srbiji

   

   

  Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je ta partija postaje oslonac za sve nezadovoljne u Srbiji i da predstavlja novu nadu za sve koji su bili digli ruke od borbe.

  „U celoj Srbiji beležimo stalni rast podrške u narodu, što je glavni razlog zbog kojeg smo poslednje nedelje meta tabloidnih medija pod direktnom kontrolom naprednjačkog režima“, izjavio je Jovanović u Smederevskoj Palanci, gde je održana osnivačka skupština Gradskog odbora Narodne stranke.

  Jovanović je rekao da je Narodna stranka odlučni da ostvari svoj cilj i Srbiju oslobodi „od robovlasničkog sistema koji nameće Srpska napredna stranka“.

  On je rekao da je vlasti SNS-a cilj da gradjani žive u siromaštvu, jer tako lakše može da manipuliše i kontroliše grajane i kupuje glasove.

  „Narodu je zbog teških uslova života preostala jedino nada, pa je u skoroj prošlosti bio spreman i da poveruje u laži i neosnovana obećanja SNS-a, ali to se menja jer posle sedam godina na vlasti narod shvata da mu ova vlast može garantovati samo dve stvari – siromaštvo i neslobodu“, naveo je Jovanović.

  Predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Vladimir Dobrosavljević kazao je da Narodna stranka zastupa suprotan sistem vrednosti od SNS-a i vraća vrednosti kao što su moral, obrazovanje, poštenje i vrednoća.

  Narodna stranka nastupila je 25. marta samostalno na lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci i ušla je u opštinsku skupštinu.

  Na osnivačkoj skupštini Gradskog odbora Narodne stranke u Smederevskoj Palanci za predsednicu tog odbora izabrana je Ana Pavlović Stojićević.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com