Hronika

Leš muškarca isplivao iz jezera u Prokuplju

dunav utopljenik utopljenici rečna policija čamacFoto: MONDO, Lana Stošić

Prema prvim informacijama, sumnja se da je reč i Nebojši Krstiću ( 36) iz Prokuplja koji je misteriozno nestao 30. decembra prošle godine.

U toku je uviđaj na licu mesta, a prema izjavi višeg tužioca u Prokuplju Dragiše Obradovića tokom sutrašnjeg dana radiće se obdukcija.

Za sada ne znamo o kom licu je reč, ali je Krstićeva supruga krenula na teren da vidi da li će moći da identifikuje lice”, dodao je Obradović.

Telegraf” prenosi da je telo pronašao čuvar jutros kada je došao na smenu i da je ono plutalo po jezeru. Odmah je pozvao policiju, pa su vatrogasci izvukli telo iz vode.

Ono je u stanju potpunog raspadanja. U njegovom džepu pronađen je jedan dokument koji pripada Krstiću, ali bez identifikacije ne možemo sa sigurnošću znati ko je preminuli”, rekla je osoba bliska istrazi.

Nažalost, indicije ukazuju na to da je ipak u pitanju Krstić, koji je 30. decembra oko 14 sati nestao.

Prethodno se javio svojoj supruzi Ivani telefonom i rekao joj da ima kockarski dug od 200 evra, te kako prijatelj nema novca da mu pozajmi, da se nalazi na obali Rastovničkog jezera i planira da se ubije.

Od tada se više nije javljao, a potraga za njim trajala je do današnjeg dana. U više navrata ispitivano je i Rastovničko jezero, ali bez rezultata, sve do sada.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh