• Gradovi

  Ministar: Ko ima pravo da me zaobiđe s informacijom o Dikić, po čijim nalozima radi crnogorska policija?

  PODGORICA – Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Goran Danilović kazao je danas da ima samo nezvanične informacije o hapšenju 20 osoba iz Srbije, uključujući Bratislava Dikića i da je „zaobiđen s tom informacijom“, ali tvrdi da iza toga ne stoji nijedan politički subjekt iz Crne Gore.

  „Nisam dobio nijednu informaciju. Ali sam zabrinut ako je u zemlju došlo 20 ljudi da na dan izbora pravi haos. Tražio sam sastanak sa direktorom policije ali sam dobio odgovor da je na terenu“, rekao je Danilović, koji, prema crnogorskim analitičarima, važi za bliskog opoziciji, za razliku od direktora policije.

  Takođe, on se zapitao ko ima pravo da njega zaobiđe sa ovom informacijom.

  Danilović je dodao da će neko morati da odgovara za ovo.

  „Naša policija će morati da uspostavi komunikaciju sa organima Srbije da se što prije ovo razriješi. Jedino što znam je da nijedan politički subjekt u CG ne stoji iza ovoga“, rekao je Danilović, prenosi portal CDM.

  Ministar je dodao i da se baš juče desilo da padne video sistem koji na granici registruje ko ulazi u zemlju. Danilović je pozvao lidere političkih partija da zbog sigurnosti ne pozivaju građane da se okupljaju na ulicama Podgorice nakon glasanja.

  AP Photo/Darko Vojinović

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com