• Novosti online

  Mladenović uručio ključeve socijalnih stanova na Novom Beogradu

  Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović uručio je danas ključeve novih stanova porodicama koje su putem konkursa dobile pravo zakupa na odredjeno vreme na Novom Beogradu, preneo je Beoinfo.

  Konkurs za davanje u zakup 133 stana u Ulici Mileve Marić Ajnštajn objavljen je u septembru 2016, a danas i u naredna dva dana useliće se prve 64 porodice.

  Mladenović je rekao da je grad izgradio stanove koje će izdavati na pet godina, po ceni koja je daleko prihvatljivija od uobičajene i naplaćivaće se po kvadratnom metru.

  Pravo učešća na konkursu su imala lica bez stana koja nemaju sredstava da stan kupe na tržištu, ratni vojni invalidi, roditelji lica sa smetnjama u razvoju, lica s teškim telesnim oštećenjima, socijalno ugrožena lica, kao i samostalni umetnici.

  Na konkurs je podneto 967 prijava. Najviše prijavljenih je bilo u kategoriji lica bez stana 507 prijava za opredeljenih 100 stanova. Za kategoriju socijalno ugroženih lica za opredeljenih pet stanova podnete su 332 prijave, dok je konačna lista reda prvenstva objavljena 22. februara 2018. godine, navodi se u saopštenju.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com