• Novosti online

  Naslovna strana za četvrtak, 1. avgust 2019. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 1. avgust 2019. godine pišu o navodima o prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o ulozi premijera Kosova u ostavci Ramuša Haradinaja u slučaju „Žuta kuća“, o sastanku dela opozicije i vlasti na Fakultetu političkih nauka (FPN), saobraćajnim nesrećama u Srbiji i drugim temama.

  ALO „Rudar preživeo ispod tone zemlje“ o nesreći koja se desila u rudniku „Jama“ u Boru.

  BLIC „Ne možemo organe doveka da držimo u frižideru“, list piše o trgovini organima na Kosovu i Metohiji i ulozi Haradinaja u tome. „Dačić potvrdio prisluškivanje Vučića, Tadić sve negira“, list piše o navodima o priskluškivanju predsednika Srbije.

  VEČERNJE NOVOSTI „Odbili da potpišu odluku o tajnosti“, list navodi da su „neki članovi“ tela za utvrdjivanje NATO posledica „protiv osetljivosti podataka“. „Spasli rudara sa 700 metara dubine“, list piše da je rudar u podzemnom kopu „Jama“ iz sastava kineske kompanije „Zindjin Bor“ teško povredjen kada se na njega obrušila „gotovo tona rude“.

  DANAS „Okrugli sto osmišljen tokom posete Palmera“, sagovornici lista o sastanku dela opozicije i vlasti na FPN-u. „Otvoreno kršenje zakona zarad finansiranja režimske propagande“, list navodi da su Večernje novosti „nezakonito dobile od države dva miliona dinara“.

  INFORMER „Kuzmiću preti zatvor“ o tome da bi košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić mogao da odogovara za saobraćajnu nesreću u kojoj je bio teško povredjen.

  KURIR O broju poginulih u saobraćajnim nezgodama u poslednjih mesec dana „64 ljudi poginulo u udesima“.

  POLITIKA „Ima svedoka zločina, treba ih zaštiti“, list piše o slučaju „Žuta kuća“ i ulozi Ramuša Haradinaja u tome. „U Zemunu ukraden mač Sibinjanin Janka“, list piše da su trojica mladića oskrnavila spomenik koji je prošle sedmice postavljen u Zemunu.

  SRPSKI TELEGRAF „Narko-diler uhodio Vučićevu ćerku od škole do kuće“ o navodnom pokušaju napada na ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com