Naše Novosti

Naslovna strana za nedelju 25. mart 2018. godine

 

 

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 25. marta, pišu o natalitetu, o problemu Kosova i obeležavanju 19. godina od NATO bombardovanja Srbije.

ALO „Priština i EU treba da sprovode ono što je potpisano“, naslov je intervjua sa direktorom kancelarije za Kosovo Markom Djurićem. „Briselski sporazum treba poništiti“, o poruci ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

BLIC „Dobro je dok nas napada i opozicija i vlast“, naslov pod kojim za list govori direktor Radio televizije Srbije Dragan Bujošević.

VEČERNJE NOVOSTI „Dosta ste rušili i otimali od Srbije“, o obeležavanju godišnje NATO bombardovanja. „Zagreb želi da nam otme arhivu o NDH“, o dokazima o zločinima nad Srbijma i podacima o Nezavisnoj državi Hrvatskoj. „Poništiti Briselski sporazum“ o predlogu ministra spoljnih poslova Ivice Dačića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

KURIR „Vučiću povuci potpis“, o „šokantnom“ predlogu Ivice Dačića. „Promene u Vladi najkasnije za 30 dana“, kaže za list ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. „Vučić: Srbiju nidu ubili i nikada neće“, o godišnjici NATO bombardovanja.

POLITIKA „Prvo posao pa onda beba“, o natalitetu i merama populacione politike. „Dijalog s Prištinom je važan za budućnost Srbije“, o kosovskom pitanju za list govori profesor Londonske škole ekonomije i političkih nauka Spiros Ikonomidis. Pod naslovom „Zaboravićemo samo ako nas ne bude bilo“, list piše o obeležavanju godišnjice NATO bombardovanja.

 

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh