• Nacionalne Novosti

  Naslovne strane novina za nedelju, 28. januar 2018. godine

   

   

  Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 28. januar, pišu o kampanji za gradske izbore u Beogradu, i o odlasku „Telenora“.

  VEČERNJE NOVOSTI „Sudije biramo bolje nego u Evropi“ o predlogu izmene Ustava za oblast pravosudja. „Da se opet vijori srpska trobojka na Beloj kući“, piše list o pismu iseljenika u SAD Trampovoj administraciji. „Ima nade da Kosovo ostane naše“ smatra igumanija manastira Devič, Anastasija.

  BLIC „Kakvi smo mi vernici“ naslov o rezultatu istraživanja lista u 10 gradova Srbije 90 odsto kaže da slavi slavu, a u crkvu ide 15 odsto.

  KURIR List piše o pronalascima opasnog otpada, u tekstu „U Srbiji 100.000 tona kancerogenog otpada“ i prenosi izjavu ministra za zaštitu životne sredine Gorana Trivana „Ugroženo zdravlje cele nacije, angažovana i BIA“.

  POLITIKA „Onlajn lov na birače“ o ulozi društvenih mreža u kampanji pred gradske izbore u Beogradu. „Telenor odlazi iz Srbije i regiona“, tvrdi list o norveškoj kompaniji mobilne telefonije. „Srbija most za saradnju Evroazijske i Evropske unije“ kaže Andrej Beljaninov, ruski biznismen i državni zvaničnik.

  ALO List piše da su „Piroćancu očerupali račun; iz banke mu nestalo 980.000 dinara“. Košarkaš Alen Omić kaže za Alo: „Rata se i ne sećam, bio sam beba“.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com