• Lokalne Novosti

  Naslovna strana za nedelju, 9. septembar 2018. godine

   

   

  Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju 9. septembar, najviše pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji.

  ALO „Predsednik uz svoj narod“, o poseti predsednika Srbije Kosovu i Metohiji.

  BLIC „Bez Gazivoda za Srbe nema opstanka“, povodom posete Vučića Kosovu. „Brak zbog papira košta kao stan u Beogradu“, o tome da je u oglasima sve više ponuda za lažni venčani list.

  VEČERNJE NOVOSTI „Borim se za mir i sve Srbe na Kosovu“, prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Vartolomej priznao ukrajinsku crkvu“, list piše da je „pravoslavlje pred raskolom“ zbog odluke Carigradske patrijaršije.

  KURIR Izjavu predsednika Srbije sa Kosova i Metohije list prenosi u tekstu „Svaki Srbin na Kosovu imaće bolji i lakši život“. „Istražujemo cene zimnice, koliko koštaju paprika, paradajz, krastavci“, o ceni povrća na pijacama.

  POLITIKA „Gazivode-kontrola života“, povodom posete Vučića Kosovu. „Ne pravim razliku izmedju Istoka i Zapada“, naslov je intervjua sa predsednicom vlade RS Željkom Cvijanović. List piše o greškama u udžbenicima, pod naslovom „Srpski saobraćajac u hrvatskoj uniformi“, ali i najavljuje „Srbija krajem septembra u CERN-u“.

  Beta

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com