• Novosti online

  Naslovna strana za petak, 5. januar 2018. godine

   

  Naslovna strana za petak, 5. januar 2018. godine

   

  Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o Božićnoj poslanici poglavara Srpske pravoslavne crkve Irineja, o statutu osoblja srpsko-ruskog centra u Nišu, o epidemiji malih boginja, o požaru u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji i drugim društvenim i političkim temama.

  ALO „U Vladi niko ne radi?“, list navodi da većina ministara, kao i predsednica Vlade Ana Brnabić i dalje praznuju. „Hojt Ji je olupina“, za list kaže predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

  BLIC „Dnevno će boginje dobijati 100 ljudi“, list piše o povećanju broja obolelih od malih boginja. „Kosovo je dar Srbiji od Boga“, o poruci patrijarha SPC Irineja u Božićnoj poslanici. „Zapalio gimnaziju iz osvete“, o požaru u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, jednoj od najstarijih škola u Srbiji koja je pod zaštitom države.

  VEČERNJE NOVOSTI „Šest meseci za odluku o centru ‘Niš'“, list piše da će do juna biti rešen status osoblja srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu. „Kosovo je naš večni zalog“ o poruci patrijarha Irineja u Božićnoj poslanici.

  DANAS „Naprednjaci u prestonici ne mogu preko 44 odsto“, list donosi analizu rezultata izbora 2014, 2016. i 2017. godine. „Jovanović: Tražimo raspravu o evropskom putu Srbije“ predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović govori o pokretanju Apela za očuvanje Kosova.

  INFORMER Pod naslovom „Vanredni izbori?“ list piše da će Predsedništvo Srpske napredne stranke u sredu, 10. januara odlučivati o tom da li će sa izborima za Skupštinu grada Beograda biti održani i vanredni parlamentarni izbori.

  KURIR „Bombaš zapalio najstariju gimnaziju“ o požaru u kragujevačkoj gimnaziji. List piše i o novom istraživanju naučnika, po kojem, „Alkohol izaziva rak“.

  POLITIKA „Budimo srcem i dušom uz srpski narod na Kosovu i Metohiji“ o poruci patrijarha Irineja u Božićnoj poslanici. „Beograd četvrt veka plaća stan SFRJ u Njujorku“, list piše o mogućnosti prodaje imovine koja je pripadala Jugoslaviji.

  SRPSKI TELEGRAF „Putin: Srbiji spremaju stravične udarce“, tekst u kojem list navodi da EU, NATO i SAD planiraju etničke sukobe u Sandžaku, Vojvodini i u Beogradu.

  Beta

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com