• Nacionalne Novosti

  Naslovna strana za subotu, 27. januar 2018. godine

   

   

  Dnevni listovi u Srbiji na naslovnim stranama od subote najviše pišu o izložbi „Jasenovac da se ne zaboravi“ koju je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otvorio u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku, Svetskom ekonomskom forumu u Davosu i beogradskim izborima.

  ALO   „Skot spojio Koleta i Sašu“, list piše da se privrednik Miodrag Kostić i lider Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković „nisu razdvajali u američkoj ambasadi“. „Blato s Jeleninih patika ključni dokaz protiv Zorana“, list piše o tome da je završeno veštačenje za ubistvo pevačice Jelene Marijanović.

  VEČERNJE NOVOSTI O izložbi o Jasenovcu u Ujedinjenim nacijama list piše pod naslovom „Svet video istinu koju Zagreb hoće da sakrije“. Pod naslovom „Srbima i Albancima neće EU dati rešenje za Kosovo“, list prenosi utiske predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle sastanaka sa svetskim zvaničnicima u Davosu.

  BLIC List navodi 10 razloga zbog kojih prema njihovoj oceni bivši predsendik Jugoslavnije Slobodan Milošević ne bi trebalo da dobije spomenik u Srbiji. List predstavlja firme koje ulažu u obrazovanje u Srbiji pod naslovom „Firme koje ulažu u znanje i obrazovanje“.

  DANAS Povodom predstojećih izbora za Skupštinu Beograda za list govore Aja Jung, druga na listi Srpske napredne stranke, i Ana Janković Jovanović, druga na listi bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa. „Ni Amerikanci ne znaju šta će biti sa Hojt Jiem“, o tome na kojoj će poziciji biti član američke administracije koji je upućen u region Balkana.

  INFORMER „Zaraza se širi“, list piše da se svakodnevno registruje 50 novih slučajeva malih boginja u Srbiji.

  KURIR Pod naslovom „Šlogiraću se zbog Mrke“, list piše da je lideru Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću pozlilo tokom otvaranja izložbe o Jasenovcu u Njujorku.

  POLITIKA List piše o izložbi o Jasenovcu koja je otvorena u Palati Ujedinjenih nacija u Njujorku „Izložbu o Jasenovcu u UN odobrio Antonio Gutereš“. „Vučić razgovarao sa Tilersonom“, o Svetskom ekonomskom forumu u Davosu i tome da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao s američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom.

  SRPSKI TELEGRAF „Hrvati dokazali da su Ustaše“, tvrdi list na osnovu toga što se Hrvarska usprotivila izložbi o Jasenovcu u Ujedinjenim nacijama.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com