• Novosti online

  Naslovne strane za nedelju, 21. jul 2019. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o reakciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića na ostavku Ramuša Haradinaja na mesto premijera Kosova.

  BLIC „Ostavka Haradinaja običan trik“, list piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom ostavke Ramuša Haradinaja. „Bavljenje biznisom za dušu je lakše“, intervju bivšeg ministra finansija Božidara Djelića.

  VEČERNJE NOVOSTI O Vučićevoj reakciji na ostavku Haradinaja na mesto premijera Kosova list piše pod naslovom „Svetiće se Srbima zbog poteza Haradinaja“. „Bezbednjaci se useljavaju već od jeseni“, list piše da su prve zgrade za pripadnike vojske i policije završene „pre dogovorenog roka“.

  POLITIKA „Ovo je trik, tražiće priznanje Kosova“, list piše o izjavi Aleksandra Vučića povodom ostavke Ramuša Haradinaja. „U Srbiju po lepše lice i telo“, o zdravstvenom turizmu i intervencijama zbog kojih stranci dolaze u Srbiju.

  KURIR – List donosi tekst povodom ostavke Haradinaja „Vučić: Haradinajeva ostavka je trik, Srbima na Kosmetu biće još gore“, kao i intervju sa akademikom Matijom Bećkovićem „I rijaliti će se, kao i EU, sam ugasiti“.

  ALO – List navodi da je predsednik Aleksandar Vučić prozreo podmukli plan Albanaca i njihovih sponzora, a piše i o apsolutnoj pobedi filma „Dnevnik Diane Budisavljević“ na filmskom festivalu u Puli, koji govori o herojstvu austrijske aktivistkinje koja je, u Drugom svetskom ratu, iz užasa ustaških logora spasavala srpsku decu, pod naslovom „Film o srpskoj dobrotvorki oduvao zločinca Gotovinu“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com