Novosti online

Naslovne strane za nedelju, 31. januar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 31. januar 2021. godine, pišu o nabavci vakcina, imunizaciji na korona virus i drugim temama.

ALO O najavi predsednika Srbije list piše pod naslovom „Vučić: Srbija do marta dobija novih milion vakcina protiv korona virusa“.

BLIC „Deset najčešćih pitanja o vakcinaciji“, o imunizaciji na korona virus. „Period kada smo bili zatvoreni želim što pre da zaboravim“, izjava glumice Svetlane Bojković.

VEČERNJE NOVOSTI „Hilandarska povelja nije nestala nego opljačkana“, o srednjovekovnom dokumentu za koji se smatra da je nestao. „Stiže nam još milion vakcina“, najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR „Korona će biti kao grip“, za list govori šef katedre za imunologiju na Univerzitetu u Arizoni Janko Nikolić Žugić. Pod naslovom „Sačekuša“, list piše o ubistvu 22-godišnjeg Zorana Uskokovića, u beogradskom naselju Kanarevo brdo.

POLITIKA „Predatori iz komšiluka“, o seksualnom nasilju. „Ako ne poštujemo mere, sledi četvrti pik“, izjava epidemiologa Branislava Tiodorovića.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh