• Novosti online

  Naslovne strane za ponedeljak, 16. april 2018. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama za ponedeljak, 16. april, najviše pišu o izborima za predsednika Crne Gore, o dešavanjima u Srpskoj naprednoj stranci, kao i o u Nišu zbog aerodroma „Konstantin Veliki“.

  ALO Pod naslovom „Porodica Kaloci će dobiti stan“ list piše da će Vojska Srbije pomoći da supruga i sin pilota koji je poginuo u padu vojnog aviona, više ne budu podstanari.

  BLIC „Smene i isključenja iz SNS do kraja maja“ predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić najavio šta će biti s funkcionerima vladajuće stranke koji su loše radili.

  VEČERNJE NOVOSTI „Crna Gora birala šefa države“ o izboru Mila Djukanovića za predsednika Crne Gore. „Blokada Prištine uz podršku Rusije“ o aplikaciji Kosova za članstvo u Interpolu.

  DANAS „Odbornike zastrašuju otkazima i hapšenjem“ list piše o različitim informacijama o tome da li prebacivanje Aerodroma „Konstantin Veliki“ u državno vlasništvo ima podršku u Skupštini grada Niša.

  INFORMER „Trampu oborili 71 od 103 rakete“ o tome da je potvrdjeno da je skoro 70 odsto ispaljenih raketa na Siriju srušeno pre nego što su pogodile cilj.

  KURIR Pod naslovom „Mihajloviću, odakle ti vila s bazenom od 1.500.000 evra“ o tome da lider radikala Vojislav Šešelj optužuje bivšeg ministra policije Dušana Mihajlovića da je državnim novcem sagradio privatnu kuću.

  POLITIKA „Dan sećanja na Jasenovačke žrtve“ o komemoraciji žrtvama logora u Drugom svetskom ratu u Donjoj Gradini. „Gradjani Crne Gore birali predsednika“ o izboru Mila Djukanovića za predsednika Crne Gore. „Dva pasoša, dva biračka prava“ o izborima u Madjarskoj na kojima je biračko pravo imalo oko 50.000 gradjana Srbije.

  SRPSKI TELEGRAF „Stanković novi ministar sporta“ o tome da će bivši fudbaler Dejan Stanković biti novi ministar sporta umesto Vanje Udovičića.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com