• Novosti online

  Naslovne strane za sredu, 30. maj 2018. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama pišu danas o izboru Siniše Malog za ministra finansija, ali i o drugim političkim, društvenim i ekonomskim temama.

  ALO „Panika u NATO“ o novom Putinovom oružju koje pogadja u metu sa čak 500 kilometara.

  BLIC List piše da prvi čovek Sremskih Karlovaca „baca milione na kafane“. O ubistvu Dragoslava Miloradovića (44) „Tri motiva za ubistvo Bojovićevog saradnika.

  VEČERNJE NOVOSTI „Sporazum sa Albancima uz saglasnost i volju naroda“, za list kaže predsednik države Aleksandar Vučić.

  DANAS „Brnabić pokazala da je moral ministara nebitan“, o izboru Siniše Malog za ministra finansija. „Potomci će se teško izboriti sa ovom prostačkom bandom“, kazao je karikaturista Dušan Petričić na otvaranju oproštajne izložbe Grafičkog kolektiva.

  INFORMER „Putin ima najjače oružje“ povodom testiranja raketnog sistema koji pogadja ciljeve na 500 kilometara.

  KURIR „Učenica umrla u internatu“ o tragediji u Subotici, „Radikalka pretila NATO zbog Putina“, list navodi da je funkcionerka SRS Nataša Jovanović u Poljskoj poručila alijansi da se pazi jer bi ruski predsednik mogao da se naljuti.

  POLITIKA „U masovnoj grobnici petočlane srpske porodice“, o istrazi ratnog zločina u Djakovici. List piše da „Roman Abramovič postaje najbogatiji Izraelac“ i da su „Inspekcije ponovo u ‘Flaj flaj travelu'“.

  SRPSKI TELEGRAF „Ovo je Djindjićeva smrtna presuda“ naslov za tekst o ekskluzivnim dokumentima o pretnjama koje je zapisivao ubijeni premijer Srbije Zoran Djindjić.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com