• Novosti online

  Naslovne strane za subotu 28. mart 2020. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama za 28. mart najviše pišu o borbi protiv korona virusa.

  BLIC O donaciji tenisera Novaka Djokovića „Djoković donirao milion evra za respiratore“. O virusu ove novine pišu: „Korona napada i mlade i zdrave, vrh epidemije pred Uskrs“.

  ALO „Hleba ima za sve, samo nam radnici fale“, izveštaj iz beogradskih pekara.

  VEČERNJE NOVOSTI Novine prenose ocenu vodje tima lekara iz Kine Penga Džićijanga „Strpite se tri meseca i proći će“. Spremna improvizovana bolnica na sajmu „Pod kupolama net, bilijar i stoni fudbal“.

  DANAS Akademik Ljubomir Simović u autorskom tekstu o vanrednoj situaciji piše: „Političari i ovu nesreću koriste da vode glavnu reč“. Ministar trgovine Rasim Ljajić kaže „Maske iz Kine nisu donacija, kupljene su“.

  KURIR Intervju sa ambasadorom Italije u Beogradu: u „Italija plaća visoku cenu, slušajte šta vam država kaže“. „Tri godine robije za kršenje samoizolacije“, povodom prvih presuda za nepoštovanje mera ograničenja kretanja tokom epidemije. Novine navode i spisak svih prodavnica koje su otvorene za ljude starije od 65 godina u posebnim terminima.

  INFORMER „Epidemija eksplodirala u Evropi: Skoro 300.000 obolelih, 15.000 mrtvih“, o zdravstvenoj krizi na kontinentu. „Porodila se zaražena trudnica“, lekari iz Srbije uspešno porodili ženu sa više medicinskih problema, uključujući i korona virus.

  POLITIKA O borbi protiv korona virusa „Treba nam gvozdena disciplina“. Izrečene prve zatvorske kazne za nepostupanje po zdravstvenim propisima „Sudije bez milosti za kršenje samoizolacija“.

  SRPSKI TELEGRAF „Trivan: Ne izlazite iz kuće“, povodom podataka da je Beograd ponovo bio jedan od najzagadjenijih gradova na svetu. „Sledi nam 15 dana pakla zbog korone“, novine pišu o najavama zvaničnika da se u predstojećim nedeljama očekuje naglo uvećanje broja obolelih od korona virusa.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com