• Novosti online

  Naslovne strane za subotu, 5. oktobar 2019. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama od subote, najčešće pišu o imenovanju ambasadora SAD u Nemačkoj Ričarda Grenela za američkog izaslanika za pregovore Beograda i Prištine.

  ALO „Trampov ključni čovek za Kosovo“ o novom specijalnom izaslaniku SAD-a za dijalog Beograda i Prištine Ričardu Grenelu.

  BLIC „Tramp traži brzo rešenje za Kosovo“, o imenovanju američkog izaslanika u pregovorima o Kosovu. „Struja neće poskupeti do kraja godine“, piše list. „Mekalisterov plan za dijalog o izborima“, o pregovorima vlasti i opozicije uz posredovanje evropskih parlamentaraca.

  VEČERNJE NOVOSTI „Trampov šamar Anegli oko KiM“, SAD imenovale ambasadora SAD u Nemačkoj Ričarda Grenela za američkog izaslanika u dijalogu o Kosovu. „Jevtić više neće igrati pred decom“, o odluci pozorišta „Boško Buha“ posle presude kojom je glumac Goran Jevtić osudjen na 10 meseci zatvora zbog obljube maloletnika. „Ugašeno više od 100 škola“, o posledicama pada nataliteta.

  DANAS „Virus 5. oktobra je još medju nama“, o tome gde je Srbija 19 godina posle pada Slobodana Miloševića. „Vučiću i Selakoviću orden Svetog save“, o odluci Sinoda SPC da orden dobiju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i generalni sekretar predsednika Nikola Selaković.

  INFORMER list pod naslovom „Čudna odluka suda baba Coka u kućnom pritvoru“ piše „Stojanka Stojanović (72) ubila čoveke nasred ulice a puštena iz pritvora, jer je stara i bolesna!?!“

  KURIR „Direktor poslao radnike da mi psuju mrtvog sina“, rekao je očajni otac jednog od dvojice poginulih radnika fabrike „Milan Blagović-Namenska“ zaposlenima koji su došli da na sudjenju podrže direktora preduzeća optuženog za eksploziju u toj fabrici 2017. godine. „Mali Tramp, specijalac za rešenje kosovske krize“ o novom američkom izaslaniku za dijalog Prištine i Beograda.

  POLITIKA „Mali Tramp trn u oku Briselu i Berlinu“, o specijalnom izaslaniku SAD za pregovore Beograda i Prištine. „Slučaj ‘gardisti’ 15 godina traganja za istinom“, o godišnjici ubistva dvojice gardista u kasarni u Točideru. „Beogradjani kamenicama gadjali taksiste“, o štrajku taksista i reakciji gradjana.

  SRPSKI TELEGRAF „Traže hapšenje Marića“ list piše o reakcijama povodom napada tv voditelja Milomira Marića na profesora Filozofskog fakulteta Danijela Sinanija. Autorski tekst nekadašnjeg šefa Koordinacionog centra za Kosovo Nebojše Čovića za taj list: „Ovo zlo nas čeka sa Kosovom“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com