• Novosti online

  Nova stranka (Knjaževac): Nadležni hitno da reše problem vodosnabdevanja sela na Staroj planini

  Opštinski odbor Nove stranke Knjaževac upozorio je na nehumane uslove života sa kojima su suočeni meštani sela Kalna i okolnih mesta na obroncima Stare planine, koji već skoro dve nedelje nemaju vodu.

  Kako je saopšteno „niko nije našao za shodno da alarmira javnost povodom stanja u selima na Staroj planini, gde je voda, i kada dodje, toliko slabog pritiska, da je čini nemogućom ne samo za piće, već i za ostale potrebe, poput održavanja elementarne lične i higijene domaćinstva“.

  „Situacija je još poraznija kada se uzme u obzir da smo na pragu 2020. godine, a govorimo o problemima nedostojnim jedne evropske zemlje 21. veka, kao i koliko ironično onda zvuči bajka aktuelnog režima o digitalizaciji i razvoju seoskog turizma“, saopštila je Nova stranka.

  NOVA Knjaževac je uputila zahtev lokalnim čelnicima da pod hitno reaguju i reše problem snabdevanja vodom sela u okolini Stare planine, „kako bi i ovi ljudi dočekali Novu godinu sa svojim porodicama kako dolikuje“.

  Nova stranka Knjaževac pozvala je svoje sugradjane „da zajedničkim snagama otera režim u političku istoriju, gde je možda bilo normalno živeti bez voda, ali pre par vekova, nikako na putu punopravnog članstva u Evropskoj uniji“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com