• Lokalne Novosti

  Одборник Јовановић: ЗАМАЈАВАЊЕ НАРОДА ПРЕД ИЗБОРЕ

  „Господо из власти, престаните више са лажним обећањима пред изборе. Да сте људи од интегритета направили бисте бар једну нову поштену улицу у граду или нови јавни тоалет, а, ви, ко шта ради, ви обећавате. Ниш је, нажалост, постао познат по неухватљивом малчанском берберину и лажним обећањима. Стручњаци за шминкање асфалта и хватање берберина, згражавају нам се и Србија и регион на неспсособности“, каже Бранислав Јовановић, одборник коалиције „Ниш, мој град“ у Скупштини Града Ниша.

  Јовановић подсећа нишке челнике шта су све обећали у свом мандату, а, како каже, ништа нису урадили.

  „Ево настављате са обећањима, најновија вест је изградња нове зграде Музеја. Затим предњачи ту и поплочавање Трга Краља Милана, па онда покривање и завршетак стадиона, Експо центар, конгресна дворана, измештање пруге, проширење писте и зграде аеродрома као и торањ, проширење Карго центра, измештање пијаце, аква парк, изградња кванташке пијаце, јефтини станови за младе, гондола у Нишкој Бањи, постројење за пречишћавање отпадних вода. Обећали сте и нову депонију, нова обданишта, школе, малу сцену позоришта, пунионицу воде, доградњу Народне библиотеке, покривање базена и тако редом, а добили смо одлазак младих из града, извршитеље, нотаре, нове наплатне рампе којима је Ниш окован, намештене тендере, афере и хапшења“, наглашава он.

  Јовановић каже и да је срамота што су у Нишу мање плате него у Пироту.

  „Порез на имовину увећан за 300 посто, је л’ то нормално по вама? Је л’ то зовете бољим животом? Нажалост, само је боље онима који обећавају, али не и Нишлијама. Грађани вам се гуше, драга господо на власти, што од загађеног ваздуха, најазагађенијег у Европи, што од дугова према вама”, објашњава Јовановић.

  Он каже да је у Нишу присутна и београдизација на делу.

  „Здравство, Привредна комора, ЕПС, нишки аеродром, све дадосмо Београду, али не можемо то ни да чујемо нигде јер медисјки мрак је давно „пао“ на наш град, па се зато вероватно и малчански берберин лепо сакрио, а деца и родитељи уплашено ходају градом“, закључује Јовановић.

  ЉК

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com