Društvo

Општина Ћићевац запошљава декоратера

Општина Ћићевац је објавила јавни конкурс за попуњавање радног места намештеника у Општинској управи, на неодређено време, на радном месту: декоратер.

Новозапослени декоратер ће опремати, тапацирати и декорисати службене просторије, припремати и уређивати просторије за потребе протокола, одржавати собно биље и израђивати цветне аранжмане и другу цветну декорацију, набављати материјал за опремање просторија, старати се о набављеном материјалу и амбалажи и водити евиденцију материјала, припремати планове декорисања службених просторија и вршити и друге послове.

Услови конкурса нису престроги. Поред општих услова за рад у државној служби, будући запослени треба да има завршену основну школу и једну годину радног искуства, при чему се у конкурсу не наводи ближе какво је тачно радно искуство потребно.

Рок за пријаву је 9. фебруар 2023. године, а конкурс је истакнут на званичној интернет страници Општине: https://www.cicevac.rs/fajlovi/konkursi/2023/111-1-23.

Није само јасно зашто Општина Ћићевац, са својих једва осам хиљада становника, и то махом пензионера и пољопривредника, треба да има посебног општинског намештеника за послове декорације и цветних аранжмана.

Ћићевац, 28. јануар 2023. године

Љубомир Костић

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh