Politika

Pajtić u Pazaru: Stati na put politici sunovrata

DS Demokratska straka Pajtić Petrović ŽivkovićFoto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIC

„Ne trebaju nam posebne ekonomske analize i Fiskalni savet da bismo shvatili da su neistiniti podaci o smanjenju nezaposlenosti. Dovoljno je da se građani osvrnu oko sebe i da vide koliko ljudi radi i koliko njih se zaposlilo“, rekao je Pajtić u Novom Pazaru.

Lider demokrata je naveo da sve veći broj mladih svoju budućnost vidi van Srbije i da je trend njihovog odlaska u vreme vladavine Srpske napredne stranke (SNS) tri puta masovniji nego kada su oni bili na vlasti.

„Ukoliko se to nastavi i ukoliko budemo osuđeni na još četiri godine bede pod vlašću Vučića, Vulina, Draškovića, Karića i ostalih, teško je zamisliti normalan život i pravednu Srbiju. Zato i insistiramo na tom sloganu, jer je ovo poslednji voz za normalnu Srbiju“, naveo je Pajtić.

On je, osim Novog Pazara, obišao i Rašku i Tutin gde je u razgovoru sa građanima predstavio program Demokratske stranke.

Pajtić je dodao i da je Gradskom odboru DS u Novom Pazaru naložio da sakupe potpise građana i tako učestvuju na lokalnim izborima u ovom gradu.

„Novi Pazar je specifična sredina zbog izrazito sukobljenih lokalnih stranaka i uzavrele situacije. Zbog toga je važno da jedna građanska stranka, poput nas, bude prisutna u Novom Pazaru. To će smiriti tenzije i relaksirati atmosferu u ovom multietničkom gradu“, rekao je predsednik DS.

Pajtić je rekao i da, ukoliko ne sakupe dovoljno potpisa za učešće na izborima u Novom Pazaru, neće podržati druge liste, jer su za njih „parlamentarni izbori apsolutni prioritet“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh