• Novosti online

  Poslanica LSV traži od Vlade Srbije da objavi rashode Nikolićevog saveta

  Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini Srbije Olena Papuga je danas pozvala predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da u što kraćem roku obavesti javnost o troškovima za rad Kancelarije za saradnju s Rusijom i Kinom, na čijem čelu je bivši predsednik države Tomislav Nikolić.

  „Javnost je nedavno saznala da je za rad ove Kancelarije iz budžeta već izdvojeno preko 80 miliona dinara. Tražimo odgovor na pitanje na šta je potrošen ovaj astronomski iznos i koji su rezultati rada Nacionalnog saveta“, navela je Olena Papuga u saopštenju.

  Po njenim rečima, predsednički mandat Tomislava Nikolića bio je obeležen brojnim primerima njegove neodgovornosti, nestručnosti i neozbiljnosti, a „očito je da je iste manire preselio i na novu funkciju“.

  „Privredna saradnja Srbije sa zemljama Evrope i sveta je veoma bitna, pa je kranje neozbiljno što je Vlada Srbije ovu funkciju poverila Nikoliću. Srbija ima ministarstvo koje se bavi investicijama, Privrednu komoru, asocijacije privrednika i sasvim je jasno da je na ovim institucijama i organizacijama posao privlačenja investicija“, kazala je Olena Papuga.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com