• Južna Srbija

  Protest stanara novoizgrađenog naselja pored Studeničke ulice u Panteleju.

   

  Mica Jevtic DSMića Jevtić, predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu tvrdi da je pre nekoliko dana održan je protest stanara novoizgrađenog naselja pored Studeničke ulice u Panteleju.

  On istice da se u poslednjih 10 godina u ovom naselju naselilo više od 5000 ljudi i da ova vlast u poslednjih 5 godina nije uradila apsolutno ništa da bi ovim ljudima poboljšala uslove za život.

  Nema sporednih ulica koje bi povezale Studeničku ulicu sa izgrađenim zgradama, nema kišne kanalizacije, parkinga, a o  dečijim igralištima da ne govorimo.

  Posebna priča je gradski prevoz na liniji broj 5 gde saobraćaju potpuno neuslovni autobusi stari i preko 20 godina.

  Vlast je preuzela odgovornost da završe neke velike projekte koji su započeti i dovodeni takoreći do kraja, u vreme kada je Demokratska vlast vršila vlast u Gradu i Opštini Pantelej.

  Započet je Somborski bulevar, severni kolektor, bulevar Medijana za čiji završetak je potrebno još vrlo malo novca, a čiji se definitivni kraj sada i ne nazire.

  Urađena je i Matejevačka petlja kojom je ova opština povezana sa autoputem, mnoštvo ulica, urađena izletišta…

  U planu je bila i izgradnja škole, vrtića i crkve pored ovog naselja, ali su dolaskom na vlast SNS-a svi planovi pali u vodu.

  LJ.P.

   

   

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com