Hronika

Ramić: Sud odbio Golubovićev zahtev za odlaganje

 hronika-vesti.jpg

BEOGRAD – Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je danas molbu Kristijana Golubovića za odlaganje izvršenja kazne zatvora, ali on će ostati na slobodi do donošenja pravosnažne odluke.

Viši sud u Beogradu ukinuo je ranije danas Goluboviću pritvor, u kome se nalazi od 19. januara, zbog pretnji Tamari Đurić.

Portparol suda Ivana Ramić rekla je Tanjugu da je Goluboviću danas, pre izlaska iz pritvorske jedinice uručeno rešenje o odbijanju molbe na koje ima pravo žalbe u roku od tri dana.

Ramić je ukazala da žalba odlaže izvršenje resenja, tako da će Golubović ostati na slobodi do pravosnažnosti odluke.

Odluku o žalbi donosi predsednik Višeg suda u Beogradu.

Golubovića čeka zatvorska kazna od tri godine i četiri meseca, koja mu je dosuđena zbog preprodaje heroina. Tri puta mu je prihvatana molba za odlaganje služenja te kazne, a nedavno je odlaganje tražio i četvrti put, obrazloživši to „zdravstvenim razlozima“.

Viši sud u Beogradu ukinuo je ranije danas pritvor Goluboviću i odredio mu meru zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa svedokom oštećenom Tamarom Đurić.

Golubović je u pritvoru od 19. januara zbog pretnji Tamari Đurić, a sudija za prethodni postupak odredio mu je tada pritvor do 30 dana zbog ugrožavanja sigurnosti učesnice u televizijskom rijaliti šou programu „Farma“.

Foto Tanjug, S. Radovanović

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh