• Saobraćaj

  Саобраћај умереног интензитетa

  Време је у већини крајева облачно, а магле и сумаглице има на подручју Сјенице, Пожеге, Копаоника, Куршумлије и Врања, те Ауто-мото савез Србије апелује на возаче да обрате пажњу на смањену видљивост, брзину ускладе с условима пута и држе безбедно одстојање у односу на возило испред свог како би на време могли да реагују и зауставе се, уколико је то неопходно.

  На путевима у вишим планинским пределима још увек има заосталог снега у расквашеном стању на коловозима, те се возачи упозоравају да без зимске опреме не крећу ка неком од многобројних зимских туристичких центара.

  Према поседњим информацијама Управе граничне Полиције Републике Србије на терминалима у Србији нема дужих задржавања путничких возила.

  Од 12. до 16. фебруара од седам до 17.00 часова, на делу државног пута првог А реда број 1 (ауто-пут Е-75), зона петље „Умчари“, биће извођени радови на ископу и изради темеља за портале, у оба смера.

  Радови ће бити извођени наизменичним затварањем претицајне или зауставне саобраћајне траке и биће обезбеђени адекватном привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом, саопштио је АМСС.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com