BG

Šarović: Vučiću je kao kandidatu EU dozvoljeno sve

 

 

Predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović ocenio je da će predstojeći izbori biti održani „po poznatoj matrici medijskih manipulacija, pritisaka, ucena i kupovine birača“ jer je po njegovim rečima, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao kandidatu EU, „bilo i jeste dozvoljeno sve“.

Komentarišući predlog posrednika iz Evropskog parlamenta (EP) o unapredjenju izbornih uslova u Srbiji, Šarović je ocenio da taj dokument može da posluži da „makar kod dela onih naivnih, koji i dalje veruju u evropske standarde, razbije zabludu o dobrim namerama EU i njenih činovnika“.

„Standardi koji važe za gradjane vodećih zemalja EU ne važe za gradjane banana republika, kako Evropska unija očigledno doživljava i tretira Srbiju. Odavno upozoravam da prosperitetna i ekonomski jaka Srbija nije interes i cilj EU, već Srbija pod vlašću nesposobnog i korumpiranog, ali prema strancima servilnog diktatora“, naveo je Šarović u pisanoj izjavi.

Dodao je i da je medjustranački dijalog o unapredjenju izbornih uslova bez posredovanja stranaca poslužio kao „odličan lakmus papir za otkrivanje lažne opozicije spremne da maše repom i šeni na svaki Vučićev mig ali i da sa njim podeli po neku buteljku vina“.

„Narodu treba jasno reći da je Aleksandar Vučić osnovni uzrok brojnih bolesti srpskog društva, te da samim tim nije i ne može biti deo rešenja, niti se pregovorima sa njim može doći do željenog cilja. Nema diktatora koji je dobrovoljno odstupio sa vlasti, pa neće ni ovaj naš, kao što se dobrovoljno neće odreći ni medija na čijoj je uzurpaciji decenijama predano radio“, ocenio je predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“.

 

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh