• BG

  Савез за Србију неће се одазвати позиву председнице Скупштине Србије Маје Гојковић

  Захтев  народног протеста „Сви као један”, одржаног у суботу, 13. априла, јесте успостављање дијалога власти и опозиције о условима за одржавање поштених избора и о слободи медија, а колегијум шефова посланичких група није место на којем се води такав дијалог, саопштено је из Савеза за Србију.

  „Имајући у виду захтеве протеста и Споразум са народом који смо потписали, јасно смо се обавезали на бојкот рада скупштине, те СЗС неће учествовати на колегијуму Народне скупштине”, пише у саопштењу Савеза.

  Председница Скупштине Србије Маја Гојковић позвала је раније све шефове посланичких група на консултације о даљем раду парламента.

  Најављујући да парламент у наредном периоду очекује и посебан закон о задуживањима у швајцарским францима, као и Тијанин закон који предвиђа доживотне казне затвора за убице и силоватеље деце и трудница и седница о Косову, Гојковић је рекла да су све то важне теме и да очекује да у расправи учествују сви посланици и додала да је парламент место за дијалог за оне који имају посланике.

  Љ.К.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com