• Novosti online

  SNP Nenada Popovića počela kampanju za beogradske izbore

   

   

  Predsednik Srpske narodne partije i ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izjavio je da SNP danas počinje kampanju za beogradske izbore u kojoj će gradjanima ponuditi viziju Beograda kao „pametnog grada“.

  „Od danas krećemo u narod, u svaku opštinu i svaku kuću u Beogradu, od Lazarevca do Surčina. Učinićemo sve da se našim svakodnevnim radom i posvećenošću razvoj Beograda nastavi“, rekao je Popović na skupu SNP-a u Beogradu.

  Kako je saopšteno iz SNP, Popović je rekao da ta stranka Beogradjanima nudi viziju Beograda koji će biti digitalni i pametni grad, gde je primena tehnoloških inovacija put za dobijanje efikasnijih i jeftinih usuga u oblasti gradske uprave, javnog transporta, komunalnih preduzeća, zdravstvene zaštite i obrazovanja“.

  Popović je rekao da SNP želi da Beograd učini centrom inovacionog preduzetništva na Balkanu, kao i da će u Beogradu uskoro početi gradnja najsavremenijeg srpsko-kineskog industrijskog parka.

  „Vlada Srbije i ja kao ministar, učinićemo sve da što brže pored Pupinovog mosta u Borči kao simbola prijateljstva srpskog i kineskog naroda, nikne park u kojem će raditi najsavremenije kineske i svetske kompanije.

  To će biti grad budućnosti gde će biti otvoreno desetine hiljada novih radnih mesta“, rekao je Popović.

  On je istakao da će zbog „političkog značaja Beograda za celu Srbiju“, SNP razgovarati sa Srpskom naprednom strankom (SNS) o načinu izlaska na te izbore.

  „Imamo odličnu saradnju sa SNS na svim nivoima vlasti. Mi smo dve državotvorne partije koje su garant da Srbija nikada neće ući i NATO i da nikada neće uvesti sankcije Rusiji.

  Naše partije su garant da će Beograd nastaviti da se razvija i da će se u njemu graditi nove ulice, škole, zdravstvene ustanove“, rekao je Popović, navodi se u saopštenju

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com