Politika

SNS: Jedini program DS izmišljanje afera

snsFoto: Ilustracija MONDO

„Građanima Srbije čestitamo što su uspeli nakon 12 godina da oteraju demokrate od državne kase i što su tako zaustavili decenijsku pljačku Srbije, i što će Bojana Pajtića ovog proleća konačno oterati i od pokrajinske kase“, poručuju naprednjaci u saopštenju.

Kako navodi SNS, demokrate danas pričaju o nekakvom dostojanstvu i ugledu, a njihov jedini program za Srbiju je brutalno izmišljanje lažnih afera, represija prema političkim neistomišljenicima, nepoštovanje izborne volje građana, pritisak na nezavisne medije i državne organe, blaćenje države u inostranstvu i svaka vrsta lopovluka.

„Građani Vojvodine shvatili su odavno da je na čelu Vlade APV bahati prvak DS-a, koji ništa nije uradio u njihovu korist, koji se ne udostoji ni da dođe na svoje radno mesto“, ističe SNS.

Ta stranka dodaje da građani nikada nisu čuli na čijim računima je završilo 35 miliona evra Fonda za subvencionisanje pogona novih tehnologija, gde su svi oni milioni evra iz Razvojne banke Vojvodine, gde su nestali milioni evra namenjeni za izgradnju i opremanje Kamenice 2, kao i gde su pare za obnovu dvorca Heterlend namenjene deci sa smetnjama u razvoju.

Takođe, SNS ukazuje i da građani ne znaju kada će Bojan Pajtić da odgovara za „monstruozno vređanje inteligencije građana i otimanje i poslednjeg dinara iz njihovih džepova“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh