Politika

SNS počela da prikuplja potpise

sns, naprednjaci, srpska napredna stranka, sns logo,Foto: screenshot/youtube

Potpredsednik stranke, i ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović poručio je u Beogradu da su ovo važni izbori koji će odlučiti budućnost Srbije.

„Mi ne želimo povratak u prošlost, želimo snažne reforme i bolji život građana Srbije. Naša borba biće da se obezbedi takav životni standard kakav postoji u razvijenim državama Evrope“, rekao je Stefanović u opštinskom odboru SNS na Novom Beogradu.

On je podsetio da se lista zove „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, kojom naprednjaci žele da pokažu da u Srbiji nema prepreka kada su svi jedinstveni.

Stefanović je izrazio zadovoljstvo što se i na Novom Beogradu, a i širom Srbije okupio veliki broj građana koji žele da podrže ovu listu i izrazio uverenje da će ona osvojiti pobedu na izborima.

Vesić: Glas za jedinstvo zemlje

Glas za listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ je glas za jedinstvo zemlje, izjavio je večeras gradski menadžer Goran Vesić, koji je ocenio da Srbija 24.aprila bira da li će njen premijer u naredne četiri godine biti „Aleksandar Vučić ili Bojan Pajtić i Sanda Rašković Ivić“.

„Građani hoće da pokažu da je to vrsta jedinstva koju je naša lista uspela da postigne i da im je takva vrsta sigurnosti za budućnost Srbije važna“, rekao je Stefanović.

On je rekao da na predstojećim izborima građani treba da se opredele za budućnost i nastavak one politike koju predstavlja Aleksandar Vučić.

„Uveren sam da ćemo u rekordnom roku prikupiti podršku građana za kandidovanje naše liste“, rekao je Stefanović.

On je rekao da će lista okupljena oko SNS predati potpise brže nego što je to uradila ijedna lista do sada.

„Radićemo dokle god građani budu želeli da nam pruže podršku, i do u duboko u noć, a nastavićemo i sutra“, rekao je Stefanović i dodao da je siguran da će za vrlo kratko vreme prikupiti ogromnu podršku.

Početku prikupljanja potpisa prisustvovali su i funkcioner SNS Bratislav Gašić, kao i koalicioni partneri – predsednik SDPS Rasim Ljajić, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, predsednik PUPS Milan Krkobabić

Ljajić je novinarima rekao da gužvu kakva je vladala ispred prostorija opštinskog odbora SNS nije video dugo godina i dodao da veruje da će još večeras biti prikupljeno i mnogo više potpisa nego što je potrebno za predaju izborne liste.

„To znači da bismo u narednim satima mogli da predamo listu i da i zvanično otpočnemo izbornu kampanju koja treba da bude krajnje pozitivna“, rekao je Ljajić.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je danas Ukaz o raspuštanju parlamenta i raspisao vanredne republičke izbore za 24. april

Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ pored naprednjaka biće i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Nova Srbija, Pokret socijalista, Srpski pokret obnove, Srpska narodna partija, Pokret snaga Srbije i Samostalni DSS.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh