Politika

Sulejmane, ne vraćaj Srbiju u prošlost

sulejman ugljaninFoto: screenshot/youtube

On je u Skupštini Srbije istakao da sada živimo u zemlji u kojoj se ne prave razlike među građanima bez obzira na naciju i veru.

„Siguran sam da nijedan policajac i nijedan vojnik ne pravi razliku među građanima zbog nacionalne pripadnosti, siguran sam da se tako ponašaju i svi državni organi, i u tome je bogatstvo Srbije„, poručio je premijer odgovarajući poslaniku Ugljaninu, koji je tražio lustraciju zbog otmice u Sjeverinu.

Premijer je takođe „ispravio“ Ugljanina po pitanju odgovornosti Srbije za neke događaje:

„Nije Srbija ograšena krivom presudom Međunarodnog suda pravde u Hagu, ali je tačno da sve sto se dešavalo u Srebrenici je uvek bilo, rekao bih, tema najoštrije osude svakog normalnog i racionalnog čoveka“, rekao je Vučić i obrativši se Ugljaninu zamolio ga da se ne vraćamo stalno u prošlost, u kojoj smo, kako je naveo, svi veoma postradali, a srpski narod posebno.

„Znate koliko usijanih glava ima i u Srbiji i u BiH, ali upravo zato treba da govorite vi, i zato sam vam jednim delom zahvalan, s poštovanjem o vojsci i policiji, jer sam siguran da oni danas bez ikave razlike štite sve građane Srbije, i rekao bih ta da vrsta normalnosti donosi nama stabilnost„, poručio je Vučić.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh