• Politika

  Sulejmane, ne vraćaj Srbiju u prošlost

  sulejman ugljaninFoto: screenshot/youtube

  On je u Skupštini Srbije istakao da sada živimo u zemlji u kojoj se ne prave razlike među građanima bez obzira na naciju i veru.

  „Siguran sam da nijedan policajac i nijedan vojnik ne pravi razliku među građanima zbog nacionalne pripadnosti, siguran sam da se tako ponašaju i svi državni organi, i u tome je bogatstvo Srbije„, poručio je premijer odgovarajući poslaniku Ugljaninu, koji je tražio lustraciju zbog otmice u Sjeverinu.

  Premijer je takođe „ispravio“ Ugljanina po pitanju odgovornosti Srbije za neke događaje:

  „Nije Srbija ograšena krivom presudom Međunarodnog suda pravde u Hagu, ali je tačno da sve sto se dešavalo u Srebrenici je uvek bilo, rekao bih, tema najoštrije osude svakog normalnog i racionalnog čoveka“, rekao je Vučić i obrativši se Ugljaninu zamolio ga da se ne vraćamo stalno u prošlost, u kojoj smo, kako je naveo, svi veoma postradali, a srpski narod posebno.

  „Znate koliko usijanih glava ima i u Srbiji i u BiH, ali upravo zato treba da govorite vi, i zato sam vam jednim delom zahvalan, s poštovanjem o vojsci i policiji, jer sam siguran da oni danas bez ikave razlike štite sve građane Srbije, i rekao bih ta da vrsta normalnosti donosi nama stabilnost„, poručio je Vučić.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com